Apireven indicatii, Apireven cremă, 30 g, Institutul Apicol


Descriere Apireven crema, 30g, Institutul Apicol metode de tratament adjuvant si ameliorare dureri cauzate de reumatism: muschi, articulatii, sciatica Apireven este o crema ce are in compozitie venin de albine, lanolina, extract de capsici extract de ardei iutecetaceum, borax, extract de propolis, camfor, ceara, ulei de parafina.

apireven indicatii

Apireven este produs de Institutul de Cercetare-Dezvoltare Pentru Agricultura SA, crema cu un continut ridicat de substante naturale, un remediu destinat pentru relaxare musculara si activarea circulatiei periferice, Apireven crema pentru masaj care se aplica pe apireven indicatii dureroase sau apireven indicatii apropierea articulatiilor sau zona dureroasa cauzata de reumatism, lumbago, sciatica, dureri musculare sau articulare, precum si pentru masajul sportivilor.

Crema se aplica in cantitate redusa, apireven indicatii zonele de masat, se maseaza fara a exercita apireven indicatii asupra tesutului. Apireven este un produs ce contine substante active combinate in mod echilibrat de propolis ce contine uleiuri eterice, taninuri, flavone cu o puternica actiune antioxidanta, cicatrizanta si antiseptica, alaturi de extractele naturale de venin de albina si extractul de ardei iute capseicina ajuta la imbunatatirea activeaza circulatiei periferice si determina o satare de confort si relaxare musculara.

apireven indicatii

Apireven compozitie substante active Extract de propolis, solutie venin de albine, ceara, extract de ardei iute capsicilanolina, ceara, camfor, nicotinat de metil, ulei de parafina, cetaceum.

Apireven crema indicatii: Reumatism acut si cronic, Dureri musculare, articulare, reumatismale, lumbago, sciatica, degeraturi, Apireven crema este un produs apireven indicatii masaj util pentru sportivi care poate sa previna durerile musculare cauzate de efort crampe, intindere musculara.

apireven indicatii

Apireven contraindicatii: Apireven este o crema contraindicata persoanelor alergice la unul din substantele active din compozitia produsului. Produsul nu se aplica in jurul ochilor, pe rani, escare sau alte rani.

apireven indicatii

Prezentare: Tub ce contine 30 g de crema, cutie de carton insotita de prospect. La produsul Apireven crema pretul afisat este pentru 10 tuburi. Promotie este valabila in limita stocului disponibil pentru persoane fizice si juridice precum: farmacii, plafare, magazine online cu profil naturist.

La plafar, magazin online si apireven indicatii de produse naturiste Sam Distribution.

apireven indicatii