Ciuperci shiitake


Ciuperca asiatică shiitake, exportată peste tot în lume, inclusiv în România, trebuie foarte bine preparată termic înainte de afi consumată, recomandă Direcţia generală a concurenţei, consumului şi antifraudă din Franţa.

renox renal detox catena

Această formă de urticarie este determinată de prezenţa unei polizaharide lentinana. Urticaria apare după 3 zile de la consumul ciupercii shiitake şi, de obicei, dispare după 3 săptămâni. Siitake, ciupercă medicinală Ciuperca shiitake este utilizată în mod ciuperci shiitake în compoziţia suplimentelor alimentare, fiind renumită datorită capacităţii de a stimula apărarea imunitară a organismului.

papilloma virus disease

Acestei ciuperci i se atribuie de asemenea puterea de a lupta contra cancerului. Unele studii au evidenţiat că un compus din această ciupercă distruge papilomavirusul uman şi previne astfel cancerul de col uterin. Însă datele în această privinţă rămân controversate ciuperci shiitake lumea medicală.

giardia greu de scăpat

În momentul de faţă în China şi Japonia există o adevărată idustrie a ciupercilor medicinale, iar cercetătorii au creat sute de preparate farmaceutice care au la bază extracte din ciuperca shiitake, utilizate în numeroase boli: cancer de colon, reumatism, diabet, hepatită, astm, scleroză în plăci, infecţii.