Curs hidrocolonoterapie. Informații generale


curs hidrocolonoterapie

Hidrocolonoterapia nu cauzează disconfort și se realizează cu aparatură modernă, computerizată, care implică curățarea şi hidratarea colonului cu apă încalzită la 37 de grade, filtrată și purificată de bacterii.

Pentru fiecare pacient este folosită o trusă de unică folosință.

curs hidrocolonoterapie

Aparatul este dotat cu un mecanism propriu de dezinfectare care asigură condiții antiseptice optime. Procedura nu implică riscuri desfășurându-se conform unui protocol standard.

curs hidrocolonoterapie

Conținutul intestinului se elimină în canalizare prin sistemul ermetic de tuburi, astfel încât mirosurile neplăcute nu sunt resimțite. Rezultatele sunt miraculoase chiar după prima ședință, observându-se o curs hidrocolonoterapie în greutate cu câteva kilograme, somnul și digestia se reglează, curs hidrocolonoterapie de efort a organismului crește.

Hidrocolonoterapia curs hidrocolonoterapie indicată în disfuncții hepato-biliare, în prevenirea afecțiunilor și cancerului de colon, alergii, boli varicoase, disfuncții ale prostatei, cistite, anexite, infecții parazitare și bacteriene, profilaxia îmbătrânirii premature a pielii, ridurilor, tratamentul celulitei, eczemelor, acneei, dermatitelor, psoriazisului, alergodermiilor, având rezultate foarte bune în reglarea tranzitului intestinal, reechilibrarea florei intestinale, ameliorarea tulburărilor de somn și în creșterea imunității și rezistenței organismului la infecții.

curs hidrocolonoterapie