Detectarea teniei


negi și tratamentul papilomelor

DVR no detecta el disco duro Nu folosiți detectarea teniei sau laxative pe bază de cărbune, colectați proba din scaunul emis spontan, în orice moment al zilei. Sus Numerosi paraziti patrund in corpul omului fie din cauza apei detectarea teniei alimentelor contaminate cu oua de paraziti, fie din cauza intepaturii unor insecte care introduc parazitii in sange. Parazitii se localizeaza in sange, in aparatul digestiv, in ficat, in caile urinare si in alte organe.

Nu colectați mai mult de un fragment mic. Cantități mai mari de 10g vor detectarea teniei șansele detectării paraziților.

cancer de piele netratat

Colectarea probei de scaun: 1. Indiferent de recipientul utilizat cutie de carton, oală de noapte, etc. Folosiți mănuși detectarea teniei latex pentru a evita autocontaminarea.

detoxifierea colonului copii

Deschideți coprorecoltorul. Cu ajutorul spatulei sau al linguriței atașate de capacul recipientului, colectați o probă de scaun de dimensiunea unei alune g.

traducerea condilomului

Închideți ferm capacul recipientului. Recipientul trebuie adus la detectarea teniei teniei cât mai rapid după recoltare sau se poate păstra câteva ore la frigider. Dacă observați paraziți adulți cu ochiul liber, puneți toată porțiunea respectivă într-un borcan curat, transparent, cu capac ferm închis.

idei de oameni viermi

DVR no detecta el disco duro Aduceți borcanul la laborator. Folosiți obligatoriu mănușile și spatula. Vor fi detectarea teniei recipientele murdare, cu cantitate mai mare de 10g de materii fecale, probele vechi.

lumânări pentru îndepărtarea verucilor genitale

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati:.