Detox efficace, rapide et efficace - Traducere în română - exemple în franceză | Reverso Context


detox efficace

La Moringa ha un'azione antiossidante ed un recente studio su 90 donne in post menopausa ha dimostrato che una supplementazione con foglie di Moringa migliora il profilo antiossidante.

SNEP PLUS ti aiuta a limitare l'apporto in calorie fornendoti allo stesso tempo vitamine, minerali essenziali, fibre, carboidrati e detox efficace di alta qualità. Este un remediu natural perfect pentru vergeturi datorită proprietăților sale elasticizante.

detox efficace

Potrivit pentru tratamentul pielii uscate și iritate, în prevenirea ridurilor și a îmbătrânirii pielii. Pentru curățarea zilnică a feței, la îndepărtarea machiajului și a impurităților. Hrănește părul uscat, frizzy și fragil.

detox efficace

Ajută la reducerea iritației, inflamației, mâncărimii și la accelerarea procesului de vindecare a pielii. Concentrația de Arnica Montana și Gheara Diavolului il fac deosebit de potrivit pentru vânătăi, luxații, a gâtului și a durerilor musculare.

detox efficace

Ideal pentru a relaxa mușchii după o activitate fizică intensă. De asemenea, utilizați de mai multe ori pe zi.

detox efficace

Are efect vasoconstrictor detox efficace, anestezic, drenant și anti-edem. Este deosebit de potrivit pentru varice și vene varicoase, îmbunătățește circulația sângelui.