Detoxifiant gel


ovarian cancer genes

Gel cu alge marine anticelulitic si detoxifiant Yamuna ml Gel cu alge marine anticelulitic si detoxifiant Yamuna ml Recomandari: Yamuna Gel cu Alge este recomandat pentru impachetarile anticelulitice. Datorita combinatiei dintre sarurile marine si alge, yamuna gel cu alge realizeaza o detoxifiere dubla, prin indepartarea celulelor moarte in exterior si detoxifierea organismului in interior.

lumânări de negi

Grasimile dizolvate sunt transportate prin fluxul sanguin, fiind mai apoi eliminate. Impachetarea cu alge are efect de slabire, de curatare si detoxifiere. Prin tratamentul cu impachetare cu gel a tesutului conjunctiv, urmat de masajul anticelulitic cu crema yamuna cu alge, efectele se pot multiplica, datorita cresterii numarului de substante active.

Indicatii: Yamuna gel cu alge poate fi folosit si de persoanele detoxifiant gel fragilitate capilara sau varice. Yamuna gel cu alge nu contine colorant, arome artificiale sau substante de origine animala.

detoxifierea completă a organismului

Yamuna gel cu alge este produs din materiale de baza conforme cu standardele farmaceutice. Nota: Numai pentru uz extern, pe pielea curata, fara rani deschise.

anthelmintic property

A se evita contactul cu ochii. A se efectua testarea pe o suprafata mai mica a pielii.

condiloame pe tratamentul pielii

A nu se lasa la indemana copiilor. Detoxifiant gel nu se folosi de femeile insarcinate sau care sunt in perioada de alaptare!

clasificați nemathelminthes cail gilig

Producator: Yamuna - Ungaria.