Detoxifiere kit. Вы временно заблокированы


detoxifiere kit

Contine Nutradose Detox x7 fiole, Hepazen x30 compr. Brusturele - neutralizeaza radicalii liberi din sange, ajuta la eliminarea rapida a substantelor reziduale din organism; Cicoarea stimuleaza secretia de bila si sucuri gastrice, imbunatateste digestia; Anghinarea stimuleaza formarea si eliminarea bilei, ajuta digestia si la mentinerea echilibrului lipidelor, actioneaza ca antioxidant natural; Cotifibra x12 plicuri Supliment alimentar din fibră vegetală lichidă cu suc concentrat din Kiwi.

Fibrele detoxifiere kit pot încuraja normalizarea tranzitului intestinal.

detoxifiere kit

Mod de ciuperci in vis 30 compr. Combinatia esentiala pentru sanatatea ficatului tau, Hepazen este recomandat dupa varsta de 12 ani si ofera protectie ficatului, mentine sanatatea sistemului hepato-biliar si sustine procesul natural de regenerare a celulelor hepatice Cotifibra x12 plicuri Mod de prezentare: 12 plicuri Supliment alimentar din fibră vegetală lichidă cu suc concentrat din Kiwi.

detoxifiere kit

Produsul se poate dizolva în suc din fructe sau iaurt. Forma lichidă și gustul delicios de kiwi îl fac plăcut și ușor de luat.

detoxifiere kit

Resveravit x30 capsule Mod de prezentare: 30 capsule O doza de sanatate si detoxifiere kit pentru organismul tau, extractul uscat din radacini de polygonum cuspidatum reprezinta cea mai bogata sursa de resveratrol detoxifiere kit polifenolic cunoscut in ultimii ani gratie statutului sau de elixir al tineretii.