Gemoterapie dex, Detoxifierea organismului prin gemoterapie


Durerea poate fi şi în zona lombară sau să iradieze din abdomen în zona lombară sau în coapse.

gemoterapie dex condiloame orl

Apare cu câteva ore înaintea menstrei sau odată cu apariţia menstrei, sub forma unor dureri constante sau violente, crampoide, care pot dura de ore. Dismenoreea primară — apare la tinerele fete odată cu apariţia primelor menstre, nu are o cauză organică, este o anomalie de contracţie uterină printr-un exces de prostaglandine substanţe care intervin în contracţia uterului şi dispare de obicei spontan după prima naştere. Durerea poate fi mai uşoară sau mai puternică atunci când se poate asocia cu fenomene generale: paloarea feţei, transpiraţii reci, ameţeli, cefalee, greaţă, vomă, gemoterapie dex.

gemoterapie dex dezintoxicare curat colon de 7 zile

Dismenoreea secundară implică existenţa unei patologii organice: endometrioză, tulburări hormonale, fibrom uterin, obstacol în eliminarea menstrelor — imperforarea himenului, malformaţii uterine, infecţii ale organelor genitale. Toate acestea trebuie investigate şi diagnosticate la timp. Tratamentul lor necesită consult de specialitate şi va fi indicat şi condus gemoterapie dex medicul specialist.

Tratamente alternative blânde În cazul în care nu există nicio anomalie, nicio boală responsabilă de apariţia dismenoreei, adică în cazul dismenoreei primare, se poate recurge la tratamente alternative, blânde, care pot atenua şi chiar înlătura durerile menstruale. Anumite măsuri de regim de viaţă sunt importante: somn suficient minimum oreperioade de relaxare şi odihnă, regim alimentar echilibrat, practicarea cu regularitate a unui sport — toate acestea pot diminua intensitatea durerilor menstruale.

Plante medicinale

Local se pot aplica comprese calde, o sticlă cu apă caldă sau unele dureri sunt ameliorate de plimbările în aer liber. Gemoterapia oferă câteva remedii care şi-au dovedit eficacitatea în tratarea dismenoreei: Rubus idaeus zmeurCastanea vesca castan comestibilAesculus hippocastanum castan sălbaticPrunus persica piersic — seminţeRosmarinus officinalis rozmarinSalix alba salcie — amenţiTilia tomentosa teiViburnum lantana călin.

  1. Tratament gemoterapic eficient în dismenoree
  2. Sorina Soescu De ce să alegem detoxifierea prin gemoterapie?

Extractul gemoterapic din mlădiţe de zmeur — Rubus idaeus — este cunoscut ca având acţiune predilectă asupra axului hipotalamo-hipofizo-ovarian şi a aparatului genital feminin. Corectează dezechilibrele hormonale apărute la orice vârstă, echilibrează sistemul neurovegetativ, este antispastic uterin, fiind remediul tulburărilor hormonale feminine ale pubertăţii gemoterapie dex menopauzei.

De aceea se va administra în toate situaţiile anghirol pastile dismenoree, în special asociate unor tulburări ale ciclului menstrual, fie singur, fie în asociere cu alte gemoterapice gemoterapie dex acţiune complementară.

Extract din muguri de coacaz negru - Ribes Nigrum (50 ml), Plantextrakt

Durata administrării este pentru o perioadă de minimum 3 luni, cu repetare după o pauză de luni. Toate gemoterapicele se diluează în puţină apă şi se iau în înghiţituri mici, la distanţă de minimum 30 de minute de mese.

Acest preparat se găseşte şi sub forma concentrată — Rubus idaeus MG —, doza fiind de gemoterapie dex picături pentru o administrare.

Gemoterapie, Homeopatie - Dr. Didi Surcel

Gemoterapicul de zmeur intră şi în compoziţia preparatului gemoterapie dex Polygemma 20 — Premenstrual, cu recomandare în sindromul premenstrual. Extractul din muguri de castan comestibil — Castanea vesca — este cunoscut în special pentru acţiunea sa la nivelul vaselor limfatice ale membrelor inferioare şi asupra insuficienţei venoase, fiind prescris frecvent în gemoterapie pentru a reduce congestia venoasă de la nivelul membrelor inferioare şi al zonei pelviene.

Detoxifierea organismului prin gemoterapie

Fernando Piterà, autor a mai multor studii de gemoterapie, a constatat acţiunea eficientă a acestui remediu asupra musculaturii pelviene, astfel încât l-a prescris cu succes pentru ameliorarea crizelor dismenoreice, în asociere cu gemoterapicul de zmeur. Extractul din muguri de castan sălbatic — Aesculus hippocastanum — este complementarul extractului din castan comestibil, cu acţiune pe staza şi congestia venoasă a membrelor inferioare şi la nivel pelvian; reduce edemul şi tensiunea premenstruală.

Este eficient în orice sindrom de stază venoasă, gemoterapie dex staza pelvică din dismenoree.

gemoterapie dex spirulina si catina pret

Şi acest gemoterapic intră în compoziţia preparatului Polygemma 20 — Premenstrual. Extractul gemoterapic din seminţe de piersic — Prunus persica — are acţiune de stimulare a circulaţiei sângelui, reducând astfel staza şi de la nivelul aparatului genital feminin.

Terapia cu muguri, la... mama ei

Extractul gemoterapic din mlădiţe de rozmarin — Rosmarinus officinalis — este cunoscut mai mult pentru acţiunea sa asupra ficatului şi căilor biliare, dar are o acţiune importantă şi asupra suprarenalelor şi a gonadelor, atât feminine, cât şi masculine, încetinind senescenţa acestora.

Are indicaţii în dismenoree şi dispareunie dureri la contactul sexual.

gemoterapie dex cheloo milionari de weekend

Extractul gemoterapic din amenţie de salcie — Salix alba amenti — are o specificitate asupra axei hipotalamo-hipofizo-suprarenaliano-gonadice, cu proprietăţi estrogenizante, antispastice şi de reglare neurovegetativă. Se utilizează în dismenoree şi gemoterapie dex tulburările nervoase care decurg de aici, în dureri pelviene nelegate direct de menstre, în sindromul premenstrual, în caz de nivel scăzut de estrogeni şi sterilitate.

Extractul din muguri de tei gemoterapie dex — Tilia tomentosa — are acţiune asupra sistemului neurovegetativ, anxiolitică, antispastică şi de sedare generală, motiv pentru care este indicat şi în dismenoree.

gemoterapie dex îndepărtarea verucilor genitale cu unguente

Extractul gemoterapic din muguri de călin — Viburnum lantana — este antispasticul de elecţie pentru aparatul respirator, fiind indicat în primul rând în astm, dar acţiunea sa antispastică îl face util şi în dismenoree, dureri ovariene, sau ameninţare de avort. Intră şi în compoziţia formulei Polygemma 20 — Premenstrual.

gemoterapia

În timpul crizei dismenoreice se administrează mai frecvent călinul şi teiul. Gemoterapicele de zmeur şi salcie se pot administra timp de luni, încontinuu, pentru echilibrare hormonală. Complex gemoterapic din neuroendocrine cancer diarrhea Gemoterapie dex Pentru o prescripţie mai facilă, Laboratoarele Plant­extrakt au elaborat o formulă care conţine trei gemoterapice cu tropism asupra aparatului genital feminin, Polygemma nr.

Acest preparat combină gemoterapicele gemoterapie dex mlădiţe de zmeur, muguri de castan sălbatic şi muguri de călin, la care se adaugă şi gemoterapie dex de magneziu ca sare Schüssler, cu efect antispastic, de asemenea. Pe lângă efectul asupra durerilor menstruale, reduce şi tensiunea mamară, ameliorează circulaţia venoasă, cu reducerea stazei, echilibrează hormonal organismul feminin şi induce o gemoterapie dex de linişte.

Se administrează câte 2 ml de ori pe zi, în puţină apă, preferabil înainte de mese cu jumătate de oră.

Tratament gemoterapic eficient în dismenoree

Farmacistul va găsi în gemoterapie o abordare extrem de eficientă pentru dismenoree, aceasta fiind una dintre problematicile medicale cu care se întâlneşte frecvent în activitatea curentă.

Articole din ediţiile anterioare Echilibrul interior Sorina Soescu Cele mai multe suferinţe ale oamenilor apar din interpretările pe care mintea le dă realităţii în care trăieşte corpul.

Cu alte cuvinte, nu ceea ce