Helmintiaza simptome, Helmintiaza - Invitro Diagnostics


helmintiaza simptome

Perioada și starea Materiile fecale se recolteaza inainte de inceperea tratamentului cu antibiotice. Recoltați dimineața din porțiunile cu aspect modificat mucus, helmintiaza simptome, puroi sau când acestea lipsesc, se recoltează din locuri diferite, cantități mici de materii fecale, din scaunul proaspăt emis spontan. Recoltarea Utilizați coprorecoltoare cu helmintiaza simptome linguriță furnizate de laboratorsau procurați din farmacii și recoltați 3 probe, din scaunul de dimineață.

Helmintiaza intestinala — cauzata de nematode viermi helmintiaza simptome ca ascaris, tricocefal, trichină, anghilulă, ankylostom, fie de viermi plaţi ca tenia vitelor, tenia por­cilor, tenia peştilor, distomele intestinale sau bilharziile. Helmintiaza ficatului — cauzata de o infestare cu viermi adulţi, gălbezele, de o infestare cu larve în cazul unui chist hidatic provocat de o larvă, hidatida sau în cazul echinococozei alveolare, fie prin prezenţa ouălor in cazul bilharziozelor. Helmintiaza plămânilor — cauzat de prezenţa unor distome gălbeze în bronhii, a unui chist hidatic.

Recipientul pentru masele fecale nu se umple, este suficient o cantitate mică lingurițe pentru o analiză detaliată. Transportarea Transportați recipientul cu produs cât mai rapid la laborator în maximum 3 ore de la recoltare.

helmintiaza simptome

Pe durata transportării se menține la temperatura camerei. Etichetați recipientul cu numele, data și ora recoltării. Alte indicații La copii mici și sugari, materiile fecale se vor recolta din oală de noapte care în prealabil a fost bine spalată, sau imediat de scos materialul biologic din scutec, după defecare.

helmintiaza simptome

Pe lângă performanțele echi-pamentelor și a personalului laboratorului, pregătirea paci-entului înaintea recoltării este foarte importantă. Laborator medical «Invitro Diagnostics».

helmintiaza simptome

Toate drepturile sunt rezervate. Termeni și condiții. Urmărește-ne pe:.

helmintiaza simptome