Herbe détoxifiante


Ce este Herb O Lax Natural Laxative Tablets si pentru ce se utilizeaza Indicatii Produsul este destinat tratarii cazurilor ocazionale de constipatiecare nu raspund la dieto-terapie; pregatire pre-operatorie. Glicozidele din herbe détoxifiante vegetale continute imbina stimularea motilitatii intestinale cu diminuarea absorbtiei apei si a electrolitilor si cu efectele detoxifiante, regland tranzitul intestinal.

herbe détoxifiante papiloame roșii pe corp

Mod de administrare Adulti si copii peste 12 ani: una sau doua tablete la culcare, luate cu un pahar cu apa, sau dupa sfatul medicului. Copii intre 6 si 12 ani: o jumatate de tableta sau o tableta la culcare, luate cu un pahar cu apa, sau dupa sfatul medicului.

herbe détoxifiante apa cu lamaie castravete si chia

Atentionari si precautii Contraindicatii A nu se folosi cand sunt prezente dureri abdominale, greata sau varsaturi. Pentru constipatii cronice, consultati medicul. Este contraindicat in timpul sarcinii si alaptarii, precum si pentru copii mai mici de 6 ani.

herbe détoxifiante enterobius vermicularis generalidades

Precautii A nu se depasi doza stabilita. A se herbe détoxifiante de accesul copiilor!

Ceai Detoxifiant - il est commandé et sera expédié dès sa remise en stock. Descriere Susține mecanismele proprii de purificare a organismului.

herbe détoxifiante Reactii adverse posibile Nu apar, la respectarea stricta a dozei prescrise. Herbe détoxifiante suplimentare Frunze de senna pudra mg Frunze de senna extract 65 mg Cassia fistula fruct 25 mg Tamarind din curmale de India 25 mg Pudra de mere 25 mg Pudra de prune 25 mg Pudra de smochine 25 mg Pudra de curmale10 mg Atentie Nu se recomanda administrarea de medicamente fara consult medical.

Cititi online prospectele medicamentelor, pentru a va informa asupra indicatiilor, modului de utilizare sau reactiilor adverse. Citeste si Detoxifierea naturala - adevar si herbe détoxifiante Generalitati In ciuda popularitatii sale in crestere, detoxifierea naturala nu este un concept nou. Utilizarea plantelor, mineralelor si a altor ingrediente organice, ca un mijloc de curatare a organismului, a fost practicata de secole, de nenumarate culturi din

herbe détoxifiante cum se tratează virusul papilomului cervical