Imunosuport forte


imunosuport forte

Beneficii ImunoSuport Forte Zincul si Vitamina D contribuie la procesul de diviziune celulara; Sprijina buna functionare a sistemului imunitar prin actiunea imunosuport forte, a vitaminei D si a vitaminei C ; Imunosuport forte benefic in perioadele de slabire a organismului: raceli, viroze; Eliberare prelungita; Absorbtie ridicata a nutrientilor.

Datorita unui efect usor stimulant, se recomanda ca ImunoSuport Forte sa fie administrat in prima parte a zilei. Atentionari ImunoSuport Forte A imunosuport forte se lasa la indemana si la vederea copiilor mici; Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos; A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic; A nu se utiliza de catre persoanele predispuse sa imunosuport forte pietre la rinichi; A se consuma, de preferinta, inainte de sfarsitul lunii inscrise pe ambalaj EXP ; A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original; Produsul poate contine lactoza.

imunosuport forte

Studiul a avut loc în perioada Criteriile de evaluare au fost: inovaţie, atractivitate, intenţie de cumpărare. Criteriile de evaluare nu au avut în vedere calitatea, compoziția, disponibilitatea ori alte caracteristici ale produsului în afara celor anterior indicate. Produsele câştigătoare au fost votate de către consumatori dintre produse similare în categorie.

imunosuport forte

Detalii pe www.