Interferonat prospect


Prezentare generala Protectie si regenerare hepatica fara efecte adverse!

interferonat prospect

Interferonat este o combinatie unica, inovatoare si echilibrata de 7 extracte fitoactive avand efect de regenerare hepatica, prin stimularea secretiei de interferon, cu eficienta in sustinerea functiei hepatice. De ce Intereferonat?

interferonat prospect

Reteta complexa, creata si testata stiintific de specialisti in fitoterapie Produsul poate fi consumat de vegani si vegetarieni Aprobat si avizat de Platyhelminthes biologice National de Cercetare Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare INCDBA Forma prezentare: comprimate Produsul nu contine coloranti si conservanti.

Mod de administrare Adulti interferonat prospect tineri peste 15 ani: cate 1 comprimat de 4 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei. Pe perioade scurte trei saptamani se poate face o cura intensiva cu cate 2 comprimate de 4 ori pe zi.

interferonat prospect

Dupa aceasta perioada se continua cu cate 1 comprimat administrat de 4 ori pe zi, cu 30 minute inaintea mesei. Contraindicatii Interferonat prospect autoimune, transplant de organe, sarcina, alaptare, intoleranta la oricare dintre componentele produsului.

interferonat prospect

Contribuie la - intarirea sistemului imunitar prin sustinerea secretiei de interferon; - protejarea si regenerarea celulelor hepatice; - normalizarea functiilor hepatice; - detoxifierea ficatului; - mentinerea procesului de multiplicare celulara de la nivelul ficatului in limite normale; - cresterea protectiei organismului printr-un efect antioxidant competent - imbunatatirea starii generale si rezistentei organismului; interferonat prospect protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.