Istoricul epidemiologice. Epidemiologie


Exclusiv pentru membri Istoric Înființată înSocietatea Română de Microbiologie este una dintre cele mai vechi societăți medicale științifice din țara istoricul epidemiologice.

istoricul epidemiologice

Scopul Societății Române de Microbiologie constă în crearea unui cadru organizatoric adecvat pentru toți specialiștii din domeniul microbiologiei, bolilor infecţioase si sănătaţii publice în vederea ridicării nivelului profesional și științific al școlii românești de medicină şi de microbiologie și a îmbunătățirii continue a cercetării și practicii medicale.

Societatea Română de Microbiologie desfăsoara numeroase activităţi de educaţtie medicala, dar si de informare şi de educatie pentru sănătate pentru publicul larg.

istoricul epidemiologice

Istoricul epidemiologice naţionale de microbiologie si epidemiologie în parteneriat cu Societatea Româna de Epidemiologie si Conferinta naţională RoVaccin reunesc anual circa de participanti din numeroase specialitaţi istoricul epidemiologice, dar si din rândul organizaţiilor societatii civile cu preocupari in domeniu. Societatea Română de Microbiologie își propune să devină un liant între toți profesioniştii implicați în domeniul patologiei infecţioase si un partener de încredere pentru institutii publice, private si organizaţii profesionale.

istoricul epidemiologice