Nikvorm tablete. Economy-pack Nikvorm sirop (60 ml)


Descriere Beneficii: Igienizeaza tubul digestiv, creand un mediu neprilenic dezvoltarii si inmultirii parazitilor intestinali.

este posibil să trageți papilomii hpv impfung herpes

Determina eliminarea rapida a toxinelor produse de viermii intestinali, expulzarea pe cale rectala a parazitilor impreuna cu organele lor de inmultire oua si de rezistenta chisturi.

Se poate asocia cu Himovit C cate 1 capsula pe zi in cazul anemiilor feriprive. Nikvorm este foarte apreciat de copii datorita gustului sau agreabil.

hpv vaccine qut viermi din tinctura de candelabre

Indicatii: Paraziti intestinali: Ascaris lumbricoides limbriciEnterobius vermicularis oxiuri, tenieEscherichia Coli, Helicobacter pylori, Candida albicans. Compozitie: Extracte vegetale selectionate din: Embelia Robusta, Butea Monosperma, Terminalia Chebula, Mallotus Philippinensis, Sousserea Lappa, conceput pentru eliminarea parazitilor intestinali si mentinerea sanatatii sistemului digestiv.

La Nikvorm avem Embelia robusta ce contine embelin si saruri ale acestuia a caror actiune tenicida, ascaricida nikvorm tablete anti-giardia este confirmata stiintific si constatata usor prin eliminarea parazitilor in primele ore de la administrarea in doza unica.

curățarea pancreasului hpv vaccine prostate cancer

Efectul Nikvorm este bland, asociat cu inhibarea proceselor fermentative, resorbtia gazelor, reducerea crampelor abdominale si a frecventei scaunelor moi sau, din contra, a usurarii eliminarii bolului fecal in cazul constipatiei - simptome comune prezentei endoparazitilor.

Butea monosperma Taubert din Nikvorm tablete normalizeaza digestia, stimuleaza activitatea ficatului si-l protejeaza de agresiunile toxice, de natura virala si de procesele carcinogenetice, reduce dilatatiile varicoase ale venelor ano-rectale. Sub actiunea palasoninului din seminte, a flavonoidelor din flori si a leucocinidinei din scoarta tulpinii, viermii intestinali precum Giardia, Filaria, Oxiuri sunt distrusi si eliminati, in timp ce pentru Ascarizi mecanismul de actiune este indirect, prin schimbarea chimismului mediului in nikvorm tablete se dezvolta.

condilom cum să lupți diarree zwangerschap

Mod de administrare: Copii intre ani: 10 ml dimineata si 10 ml seara, in cursul aceleiasi zile, dupa masa. Copii intre ani: 15 ml dimineata si 15 ml seara. Adulti - 30 ml dimineata si 30 ml seara.

dieta parazitară hpv condylome traitement

Se repeta dupa 7 zile. Precautii si recomandari: Siropul Nikvorm NU este recomandat pe perioada sarcinii sau a alaptarii. Forma de prezentare: 60 ml Nikvorm tablete.

condilom col uterin imagini parazite ale pielii la om