Paraziți agricoli. Paraziți agricoli, Vishnevsky unguent din papilomele cum se aplică


paraziți agricoli de ce am nevoie să îndepărtez papilomele

Potrivit unui comunicat de presa transmis, luni, de reprezentantii Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara USAMV Paraziți agricoli, o echipa de cercetatori de paraziți agricoli Disciplina de Parazitologie si Boli Parazitare au participat, in ultimii ani, la mai multe expeditii stiintifice desfasurate atat in tara, cat si in regiuni tropicale, reusind sa faca importante descoperiri ce tin de paraziti si boli parazitare, in baza unui proiect de cercetare finantat din fonduri nationale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Astfel, echipa de cercetatori ai Pastile paraziți ieftini de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj-Napoca coordonata de profesorul Andrei Mihalca a descoperit si a facut studii pe o noua specie de protozoar parazit de la o soparla din Kenya, rezultatele fiind publicate in revista Systematic Parasitology.

Tot in Kenya, specialistii clujeni au descoperit si descris o noua specie de parazit extern la antilopele dik-dik, descoperirea fiind publicata in revista americana Journal of Parasitology, in Pentru universitate, aceste lucrari inseamna prestigiu, publicarea lucrarilor in reviste de stiinta recunoscute la nivel international atrage prestigiu si implicit se ajunge la atragerea de noi fonduri pentru cercetare", a declarat corespodnentului MEDIAFAX Andrei Mihalca.

paraziți agricoli

paraziți agricoli genferonul tratează condilomul

Mihalca a mai precizat ca, in expeditiile straine, oamenii pe care i-a coordonat au colaborat cu specialisti straini. De exemplu, la capusele descoperite in Ungaria, expertii de acolo au descoperit capusa, dar paraziți agricoli am facut analiza de genetica moleculara", a mai declarat profesorul Andrei Mihalca.

Potrivit acestuia, proiectul de cercetare finantat din fonduri nationale are o valoare de aproape 1,5 milioane de lei si ar fi trebuit sa dureze trei ani, respectiv sa se incheie ininsa din cauza ca alocarea fondurilor a fost reesalonata proiectul se va incheia abia in paraziți agricoli Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

paraziți agricoli détoxifiant hépatique avis