Parazitii politie


Tweet Snap Nu-i prima dată când trupa Paraziții se ia de poliție. Atunci sindicaliștii n-au mai reacționat. Marian Godină scria pe parazitii politie său că imaginea Poliției vine din interior, nu de la o melodie rap, dar o parte din sindicaliști rămân fermi pe poziție: ne denigrează, îi dăm în judecată pentru calomnie. S-ar putea însă ca Articolul 10, pe libertatea de exprimare, să le stea în cale. Coarnă se referă la condamnarea lui Cheloo la doi ani de închisoare cu suspendare pentru deținere și trafic de droguri canabis.

Crede că astfel de sitcomuri, melodii și glume pe seama polițiștilor parazitii politie o opinie distorsionată în rândul tinerilor. De multe alte lipsuri se plâng și polițiștii tineri, ăia din generația nouă, de care vorbește sindicalistul. Lipsurile astea duc însă la moartea sau rănirea gravă a mai multor agenți. Cel mai recent caz este cel am polițistului din Timiș, împușcat și ucis în timpul misiunii.

Radu: Paraziti intestinali simptome copii parazitii politie pare că e cu dedicație pentru cineva anume, chiar dacă nu se menționează un nume și se vorbește la general. Personal, nu mă simt vizat de versuri, așa că nu mă simt nici ofensat. Cum vezi decizia celor de la sindicat, conduși de Iulian Surugiu, care intenționează să dea în judecată trupa Paraziții?

Fiecare e liber să acționeze după cum dorește.

detoxifiere plamani

Probabil au luat personal versurile, deși domnul Surugiu nici nu mai e polițist, de mulți ani, și mă gândesc că, în realitate, interesul dumnealui ar fi să atragă membri în sindicatul său, nu că s-ar fi simțit ofensat. Chiar sunt curios cum va interpreta instanța, deși nu cred că va avea vreo finalitate, din moment ce nu a fost nimeni menționat în melodie, ca fiind vizat de versuri.

Nu e asta, până la urmă, o formă de artă. Fiind vorba de Paraziții, trupă care vine din underground, limbajul e mai agresiv și trivial, dar asta deranjează? Eu parazitii politie Paraziții și chiar parazitii politie plac melodiile mai vechi în care fac caterincă de polițiști.

Mă amuză. Asta nouă nu îmi place cum sună, poate și din cauza limbajului mai agresiv, dar, până la urmă, e o creație artistică și rămâne la libera interpretare a fiecărui ascultător dacă e ok sau nu.

Publicitate Au existat de-a lungul timpului și chiar recent cazuri de polițiști uciși în misiuni sau agresați puternic tocmai din lipsă de echipament. Ce le-ai transmite celor de la Paraziții dacă te gândești la acești colegi ai tăi? Ideea e că acei colegi nu au murit sau au fost ultragiați parazitii politie că au scos Paraziții o melodie cu tentă negativă îndepărtarea ochilor condilomului polițiști, oricât ar încerca unii să facă genul ăsta de legături de cauzalitate.

Evenimentele respective au avut loc din cauza problemelor de sistem lipsă echipament de protecție, lipsă antrenament, lipsă personal, acțiuni organizate prost etc. Crezi că e ceva adevărat în versurile celor de la Paraziții? Eu cred că versurile se adresează acelor polițiști care nu-și exercită profesia în parazitii politie corespunzător.

De ce au pierdut politistii primul proces deschis trupei "Parazitii" pentru melodia "Antimilitie"

Unele versuri descriu foarte bine anumite detalii legate de abordarea greșită a unor polițiști români în relație cu cetățenii. De unde crezi că le vine inspirația? Dacă nu le-am da motive să scrie versuri de genul despre noi sau ele nu ar fi corespunzătoare cu realitatea, atunci cu parazitii politie că nu ar mai apărea.

În SUA au parazitii politie cazuri de rapperi care au fost condamnați pentru versurile lor - specifice la adresa unor polițiști. Aici e vorba de o generalizare, însă.

ParazitiiOfficial

Nu este asta o formă de opresiune ca în state cu regimuri autoritare? Fiecare e liber să facă o plângere, dacă se simte lezat în vreun fel.

jak popasc w anemie

E un lucru normal într-o țară democratică. În cele din urmă, o instanță de judecată se va pronunța cu privire la plângerea ce va fi formulată de către cei din SNAP, așa că, în momentul de față nu mă pot exprima eu dacă e bine sau nu. Nu o văd ca pe o formă de opresiune, ci ca pe exercitarea parazitii politie drept. Te-a lezat parazitii politie vreun fel? Cristina: Da, și nu numai, am ascultat întregul album. La prima ascultare, am fost oarecum deranjată, dar mi-am revenit destul de repede, pentru ca nu ma regăsesc în versuri.

Este clar dedicată încă milițienilor din Poliție. Am fi ipocriți să nu recunoaștem că Poliția, la fel ca celelalte instituții, au paraziții lor. Păcat ca nimeni nu ia atitudine în parazitii politie sens. Cum vezi decizia celor de la sindicate, care intenționează să dea în judecată trupa? Cred că sindicatele ar trebui sa se ocupe în primul rând de nevoile primare ale polițiștilor care persistă de ani de zile: de la coli și pixuri până la armament vechi de peste 45 ani, iar noul parc auto e o bătaie de joc.

Paraziții sunt chiar ultima problema parazitii politie Poliției. Paraziții sancționează nesimțirea și prostia și multe altele. Nu numai polițiștii sunt ironizați în melodiile parazitii politie, ci și clasa politică și alții. Publicitate Chiar de curând, un polițist a parazitii politie ucis în timpul unei acțiuni și există alte cazuri recente cu agenți răniți pe teren.

Ce le-ai spune celor de la Paraziții legat de asta?

Am întrebat tineri polițiști dacă melodia de la Paraziții are dreptate

Nu le-aș spune nimic, nu e vina lor. Chiar dacă unii sunt de părere ca aceștia incită la violență și ură față de Poliție.

sucul de castraveti beneficii

Cred că îți trebuie creier ca să înțelegi muzica trupei! Nu incită la nimic. Care sunt cele mai mari minusuri ale Poliției române? Ce vă lipsește cel mai mult? Cel mai mult cred că ne lipsește o legislație bine pusă la punct.

Am întrebat tineri polițiști dacă melodia de la Paraziții are dreptate

România nu are o infracționalitate încă la un nivel alarmant, însă în privința legislației suntem legați de mâini și cu cât legislația este mai parazitii politie, cu atât infracționalitatea va crește. Rap-ul este despre realitate. Nu cred că e nicio răzbunare. Mai degrabă cred că atitudinea unor polițiști față de el de-a lungul timpului îl determină parazitii politie aibă părerea asta despre poliție.

hpv impfung ch

Pe mine Paraziții și BUG Mafia m-au făcut un polițist mai bun, pentru că în parazitii politie nu întâlnești doar oameni docenți și decenți. Din contră, avem de-a face cu tot felul de oameni.

Polițiștii versus Paraziții. Oamenii legii cer 100.000 € daune din cauza melodiei ”Antimiliție”

Cumva m-a învățat limbajul lor, nu la propriu, ci cum trebuie sa abordez o anumită categorie.