Pelin medicament, Pelin, 70 capsule, Favisan : Farmacia Tei online


Cea mai aglomerată rută aeriană este între Seul şi o insulă de care pr La proprietăţile amare ale pelinului trebuie amintit şi un efect colotrop, stimularea funcţionalităţii vezicii biliare, ceea ce contribuie la îmbunătăţirea stării generale.

În primul rând, pelinul este recunoscut pentru efectele terapeutice pe care le are în cazul afecţiunilor căilor gastro-intestinale. Pelinul este folosit în mod curent în afecţiuni precum oxiuraza, edeme renale, gastrite hipoacide, anorexie, hemoroizi, constipaţii, răni greu vindecabile.

cât trăiesc viermii

În plus, pelinul întăreşte imunitatea organismului şi tocmai de aceea specialistul îl recomandă şi în tratamentul pneumoniei şi gripei. Cum îl putem folosi Cea mai la îndemână de preparat este infuzia de pelin.

human papillomavirus vaccine age range

Un alt produs fitoterapeutic, pelin medicament care putem să-l obţinem acasă este tinctura, preparată din 20 g herba uscată la ml alcool. Vinul de pelin este un alt produs cu efecte extraordinare pentru sănătate. Avem nevoie de cca 30 g pelin medicament înflorite care se pun la macerat într-un litru de vin alb.

simptomele helmintiazei la adulți

Se consumă ca aperitiv şi tonic, câte un păhărel înainte de mese sau ca digestiv, după mese. Dintre produsele pe bază de pelin mai trebuie amintite pulberea din frunze uscate, recunoscută pentru efectele sale febrifuge şi vermifuge şi siropul digestiv şi vermifug pregarat din g vârfuri înflorite la ml apă fiartă şi g miere.

De asemenea, si tusea se poate ameliora tot cu ajutorul ceaiului de pelin. In plus, siropul poate stimula pofta de mancare la copii, mai ales in perioadele de convalescenta, cand cei mici nu au inca pofta de mancare. Persoanele care au mancat peste masura sau au consumat un aliment care nu le-a facut bine organismului pot apela la ceaiul de pelin.

Pelin medicament şi-a demonstrat calităţile terapeutice şi în uz extern, putând fi folosit în băi locale, dar şi sub formă de comprese cu decoct pentru tratarea rănilor greu vindecabile, ulceraţii ale pielii şi înţepături de insecte, precum şi sub formă de cataplasme puse pe luxaţii şi umflături. La ce trebuie să fim atenţi Fitoterapeutul avertizează că, din cauza toxicitătii tuioninei, pelinul trebuie administrat cu prudenţă. În doze mari, pelinul este toxic, din cauza uleiului volatil şi prezintă, în primă fază, o acţiune psihoexcitantă, convulsivă, narcotică, urmată de tremor, convulsii epileptiforme, pelin medicament şi inconştienţă.

endocrine cancer rare

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: citeste totul despre:.