Program detox. Tema webinar-ului este: ❞Nu am timp, eu cum slăbesc?!❞


Acestea se găsesc în aerul pe care îl respirăm, în apa pe care o bem, în mâncarea pe care o mâncăm.

  • Lipotoxicity treatment
  • Hiv and liver cancer
  • Detox | Detoxifierea organismului | Centru Detox Romania

Corpul nostru are capacitatea de a se detoxifia natural. Dar în timpurile pe care le trăim, posibilitatea acestuia de a se curăţa este mult depăşită de invazia compuşilor toxici care, practic, se găsesc pretutindeni.

Veronika T.

Mâncarea procesată, negi papiloma, cofeina, medicamentele, stresul sunt doar câţiva dintre inamicii ce stau în calea detoxifierii. Cu timpul, aceste toxine încep să se acumuleze în organism rezultând oboseală, creştere în greutate, alergii, probleme digestive, depresie.

program detox

Ce este o dietă detox? Detoxifierea este un program ce îndepărtează toxinele şi stimulează metabolismul, ceea ce conduce la o funcţionare mai bună a organismului şi o eliminare mai facilă a kilogramelor program detox plus.

Detox cu sucurile noastre e conceput pentru a îți aduce substanțe nutritive, oferind în același timp sistemului digestiv o pauză. Program Detox Schimbă-ți rutina Dacă oferi program detox doar sucuri te poate ajuta să vezi obiceiurile tale, iar mai apoi să faci o resetare. Hrănește-ți corpul cu substanțe nutritive care susțin sănătatea și întinerește-ți corpul eliminând toxinele. Ce am primit de la clienți După 3 zile de detox, ma simt mult mai energica, mai usoara, mai feminină, mai puternica : Recomand cu toată încrederea! Voi reveni cât mai curand!

Dietele detox pot varia de la un simplu plan bazat pe consumul de legume, fructe şi mâncare neprocesată, eliminarea cofeinei, a alcoolului şi a zahărului rafinat, până la o dietă mult mai strictă, bazată doar pe consumul de sucuri.

Sunt aceste diete dăunătoare organismului?

Program detox

Depinde doar de noi. Cel mai neinspirat program este cel în care caloriile sunt limitate la mai puţin de pe zi şi se bazează pe diverse produse laxative.

program detox

La polul opus, cel mai bun program este cel care oferă o dietă echilibrată, de asemenea scăzută în calorii, dar care combină vitaminele şi antioxidanţii din fructe şi legume proaspete, cu fibre şi proteine din mâncarea solidă, gătită cât program detox puţin. În ce constau programele noastre de detoxifiere?

Program Detox pentru tine.

Iconic Health a conceput cu deosebită grijă 3 programe de detoxifiere Iconice Basic DetoxAdvanced DetoxMaster Detox menite să te ajute să te detoxifici într-un mod cât mai simplu, sigur şi în acelaşi timp eficient, fără a-ţi perturba în vreun fel activitatea cotidiană. Știm că eşti ocupat, că nu ai timp nici să îţi prepari singur sucurile, supele, salatele şi nici nu poţi pleca oricând vrei într-un Spa care să îţi asigure toate aceste facilităţi.

Am combinat experienţa noastră în detoxifiere, cu cunoştinţele medicilor nutriţionişti şi program detox creat aceste programe ţinând cont că nevoile oamenilor sunt diferite şi, în aceeaşi măsură, oamenii sunt diferiţi.

program detox

Ca urmare şi programele de detoxifiere trebuie să fie diferite. Programele Iconic Detox se adresează atât oamenilor care nu au mai încercat niciodată o detoxifiere sau oamenilor care au un stil de viaţă foarte solicitant, atât intelectual cât şi fizic Basic Detoxoamenilor care au o oarecare experienţă în detoxifiere Advanced Detoxprecum şi celor super experimentaţi Master Detox.

Diferenţa dintre cele 3 programe este aportul de alimente solide.

La trezire ora poate să difere în funcţie de programul fiecăruia : Apă caldă cu lămâie Stoarce lămâie proaspătă în puţină apă caldă, după preferinţă.

Programul Basic Detox conţine 4 sucuri, o salată cu un supliment proteic la prânz tofu sau quinoa şi o supă seara, programul Advanced Detox conţine 4 sucuri, o salată la prânz şi o supă seara, iar Master Detox este un program exclusiv bazat pe lichide și conține 5 sucuri şi un lapte vegetal seara. Program detox rezultate maxime, obținute într-un timp cât mai scurt, dar într-un mod sănătos, recomandăm ca detoxofierea să fie însoţită de terapii menite să faciliteze eliminarea toxinelor.

  1. Hpv sensitive skin
  2. Programe DETOX – ICONIC HEALTH
  3. Program DETOX TEA de 21 de zile - WOW TEA România 🇷🇴
  4. Programul debuteaza cu un control medical, si daca este cazul cu analize medicale.
  5. Condiloamele au dispărut fără tratament
  6. În schimb, pe niște perioade limitate de timp, într-un mediu controlat, corpul este hrănit doar cu alimente benefice, înalte în nutrienți pentru a-și recăpăta vitalitatea, pentru îmbunătățirea sănătății și a stării generale de bine.

Am stabilit o colaborare cu unul dintre cele mai cunoscute centre medicale Spa din Bucureşti — Delmar Medical Spa. Astfel clienţii noştri au posibilitatea să fie consiliaţi în probleme de nutriţie, program detox, acupunctură şi masaje specifice de medici şi terapeuţi cu o înaltă pregătire profesională. Programul Fresh Start click aici.

program detox

Cristina Mirică program detox, hidrocolonoterapie Dr. Cristina Miricăacupunctură Dr. Medicul nutriţionist evaluează situaţia clinică a fiecărui client în parte, urmăreşte evoluţia programului de detoxifiere, iar în final recomandă dieta post detox. Care sunt terapiile holistice recomandate în timpul detoxifierii?

program detox

Hidrocolonoterapia este o parte foarte importantă în cadrul acestui program. Sucurile, în special cele alcaline stimulează eliberarea organismului de toxine pe care în program detox evident le dorim a fi eliminate.

program detox

Însă dacă principalul canal de eliminare a toxinelor nu este permeabil, eliminarea toxinelor nu se produce şi acestea vor fi reabsorbite în circulaţia sangvină, apărând autointoxicarea organismului. Simptomele autointoxicării sunt cunoscute celor care au încercat o detoxifiere fără a apela la hidrocolonoterapie: dureri de cap, stare de greaţă, vărsături, erupţii pe piele, etc.

Ca urmare, hidrocolonoterapia este un instrument indispensabil în orice program de detoxifiere, fiind principalul mijloc de eliminare program program detox toxinelor din organism.

Acupunctura are un rol important în detoxifierea organismului, acţionând prin echilibrarea energetică, crearea câmpurilor electro-magnetice şi eliberarea de serotonină şi endorfina rol biochimic.

Drenajul limfatic este un complex de tehnici manuale, care ajută la eliminarea lichidelor în exces pe care limfa le adună şi purifică, odată cu traversarea ganglionilor, înainte de a intra în circuitul sanguin.