Vierme gigant


La începutul lunii noiembrie, oficialii de la Virginia Wildlife Management and Control au dat peste ceva ce nu mai văzuseră până acum: o creatură strălucitoare care arăta ca un șarpe cu un ciudat cap în formă de ciocan.

cancer benign tumour cyst

Agenția a împărtășit o fotografie a animalului care se scufunda pe pagina lor de socializare. Dar animalul nu era o nouă specie bizară de șarpe.

Recomandat

A fost de dezintoxicare intestinală de 5 zile un vierme gigant invaziv. Dupa cum Charlotte Observer rapoarteanimalul ciudat a fost identificat ulterior ca un vierme de ciocan.

pastile de pinworm ieftine

Este posibil ca oficialii sălbatici să nu fi putut să identifice animalul de companie, deoarece este o specie invazivă. Acești viermi gigantici de ciocan sau Bipalium kewense și-au primit numele științific când au fost prima dată identificat în afara Asiei în în sera tropicală din Kew Gardens, Londra.

  • Ciudatul „șarpe” este de fapt un vierme gigant invaziv - Animale
  • Он мог бы заняться этим, но никогда не получит удовлетворения, пока не совершит нечто более значительное.
  • Обоим не хотелось высказывать вслух одну и ту же догадку: в озере есть жизнь.

Grădina deținea o mulțime de specii de plante exotice care fuseseră aduse în Anglia de cercetători britanici. Din aniicel puțin cinci dintre aceste specii de viermi plati au fost detectat în părți din Franța și în teritoriile coloniale franceze.

mijloace pentru tratamentul viermilor

Acum, specia este prezentă și în S. Acești viermi uriași au prosperat în afara mediului lor natural din mai multe motive. Primul este că sunt hermafrodite, adică au atât organe genitale masculine, cât și feminine.

Cel mai mare vierme din lume, descoperit în Filipine Uriaşul face parte dintr-o specie rară şi poate ajunge chiar şi la un metru jumătate lungime. Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici — e nevoie sa accepti vierme gigant social media Este pentru prima dată când cercetătorii descoperă un exemplar viu din această specie rară de vierme gigant, Kuphus Polythalamia. Acesta face parte din familia scoicilor şi îşi petrece cam toată viaţa închis într-o carapace tubulară, construită din carbonat de calciu, substanță pe care o secretă viermele.

Acest atribut biologic facilitează reproducerea viermilor plat. Cu toate acestea, acești viermi pot crește destul vierme gigant mari, unele specii atingând o lungime de două metri, motiv pentru vierme gigant locuitorul din Virginia, care a raportat prima dată observarea capului ciocanului, a crezut că este un șarpe.

can human papillomavirus cause blindness

Pierre GrosViermii plini de ciocan se hrănesc în principal cu viermi, ceea ce îi face rău pentru mediu. Dar asta nu este tot. Acești viermi uriași au, de asemenea, o abilitate incredibilă de regenerare.

cancer epitelial de colon

Pentru a elimina acești viermi uriași, experții în combaterea dăunătorilor sugerează înecarea lor în vierme gigant sau uleiuri citrice. Acești locuitori gigantici din sol pot provoca daune ecosistemului local, deoarece se hrănesc în primul rând cu râme, creaturi care aerisesc solul și îl mențin sănătos.

Deci, dacă te găsești vreodată cap la cap cu un ciocan, asigură-te că scoți sarea în loc să încerci să o spargi în bucăți. În caz contrar, s-ar putea să te trezești luptând cu mai mulți creaturi decât te-ai târguit.

  • Солнце стояло уже высоко, когда они вышли из леса и наконец оказались перед горными стенами Лиса.
  • Мир под ними продолжал свое бесконечное вращение.

Apoi, citiți despre un organism vierme blocat în gheața arctică pe care oamenii de știință au reușit să-l facă învia mambo parazitii