Zentel limbrici. Prospect Zentel suspmg/5ml x10ml | Catena


Cititi cu atentie si in intregime acest prospect inainte zentel limbrici a incepe sa luati acest medicament.

selecția de viermi rotunzi

S-ar putea sa fie necesar sa-l recititi. Nu trebuie sa-l dati altor persoane. Le poate face rau, chiar daca au aceleasi simptome cu ale dumneavoastra.

Prospect Zentel susp.200mg/5ml x10ml

Ce este Zentel si pentru ce se utilizeaza 2. Inainte sa luati Zentel 3. Cum sa luati Zentel 4. Reactii adverse posibile 5. Cum se pastreaza Zentel 6.

imunosuport forte pret

Informatii suplimentare 1. ZENTEL este un carbamat de benzimidazol, compus care apartine grupei de medicamente antihelmintice si antiparazitare. ZENTEL este utilizat pentru tratamentul unei varietati largi de afectiuni intestinale determinate de viermi si paraziti. Se presupune ca ZENTEL elimina viermii sau parazitii prin afectarea metabolismului acestora ceea ce determina moartea lor.

Sunt afectate atat ouale si larvele cat si parazitii adulti. Folosirea altor medicamente In general puteti continua sa luati alte medicamente in timp ce luati ZENTEL, cu exceptia praziquantelului alt zentel limbrici antihelminticcimetidinei si dexametazonei.

  • Copilul meu a urmat un tratament cu Zentel in doua prize de cate 21 de zile - Articole
  • Prospect Zentel, 0,4 g/10 ml, suspensie orală

Va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca luati sau ati luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre cele eliberate fara prescriptie medicala. Spuneti medicului dumneavoastra inainte de a incepe sa luati acest medicament: - daca intentionati sa ramaneti gravida - daca sunteti sau credeti ca sunteti gravida - daca alaptati. Evitati sa luati ZENTEL la inceputul perioadei de sarcina, incepand tratamentul doar in prima saptamana a ciclului dumneavoastra menstrual sau dupa ce obtineti un rezultat negativ dupa ce ati efectuat un test de sarcina.

Daca nu sunteti sigura ca sunteti gravida, medicul dumneavoastra poate recomanda sa efectuati un test de sarcina. Nu trebuie sa ramaneti zentel limbrici trebuie sa utilizati masuri contraceptive eficace in timp ce luati acest medicament si timp de o luna zentel limbrici ce ati incetat sa-l mai luati. Spuneti medicului dumneavoastra daca alaptati sau daca intentionati sa alaptati. Medicul dumneavoastra va decide daca puteti lua acest medicament.

Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor In mod normal nu ar trebui ca acest medicament sa va afecteaza capacitatea de a conduce vehicule si de a folosi utilaje.

la ce temperatură mor ouăle viermilor

Cu toate acestea, trebuie sa fiti atent cum conduceti vehicule si cum folositi utilaje pana cand stiti cum reactionati la ZENTEL. Acidul benzoic determina un efect usor iritant al pielii, ochilor si mucoaselor.

  1. Ocazional, limbricii pot provoca probleme grave.
  2. Prospect Medicament - ZENTEL , comprimate
  3. ZENTEL este un carbamat de benzimidazol, compus care aparţine grupei de medicamente antihelmintice şi antiparazitare.
  4. Inflamația papilomului pe față
  5. Limbricii - paraziti intestinali
  6. Trebuie sa luam zentel 21 zile, dar nu este sigur daca mai are sau nu viermișorul in corp.
  7. Zentel limbrici, Recenzii cele mai bune detox colon
  8. Zentel mg x 2compr.

Acesta poate determina cresterea riscul de producere al icterului la nou-nascuti. Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur. Doza depinde de greutatea sau varsta dumneavoastra si de tipul si severitatea infectiei.

Care sunt simptomele limbricilor?

Trebuie sa efectuati tratamentul in intregime si nu trebuie sa-l intrerupeti daca va simtiti mai bine. Daca vi se pare ca efectul medicmaentului dumneavoastra este prea slab sau prea puternic nu trebuie sa modificati dumneavoastra doza ci trebuie sa va adresati medicului dumneavoastra.

Trebuie sa urmati instructiunile medicului dumneavoastra despre cum si cand sa luati medicamentul dumneavoastra altfel nu veti beneficia de pe urma acestuia. Zentel limbrici mai zentel limbrici este sa luati doza de medicament in acelasi moment in fiecare zi.

Zentel, 0,4 g/10 ml, suspensie orală - prospect

Medicul dumneavoastra poate considera necesar sa va examineze la saptamani dupa ce ati luat doza unica prescrisa sau dupa ce ati terminat ciclul de tratament, pentru a se asigura ca ZENTEL si-a facut efectul.

Uneori poate fi necesara administrarea unei a doua doze unice sau efectuarea unei a doua cure de tratament. Nu trebuie sa luati mai zentel limbrici medicament decat v-a recomandat medicul dumneavoastra. Aratati-le cutia sau flaconul care continea medicamentul.

Limbricii – paraziti intestinali

Faceti aceasta chiar daca nu simtiti simptome de discomfort su intoxicatie. Luati doza urmatoare la momentul obisnuit, dar nu luati o doza dubla pentru a compensa doza uitata. Cu toate acestea, unele reactii adverse pot necesita tratament medical. Daca observati aparitia unor simptome care va deranjeaza, adresati-va imediat medicului dumenavoastra. Spuenti medicului dumneavoastra despre orice efect care va deranjeaza sau care persista, cum ar fi urmatoarele: - durere de cap si ameteli - zentel limbrici sau greata, durere de stomac sau diaree - senzatie de mancarime.

ZENTEL poate determina o crestere a zentel limbrici concentratiilor din sange ale enzimelor hepatice, de aceea zentel limbrici este necesara efectuarea unui test functional simboluri parazite saprofite dumneavoastra sau copilului dumneavoastra spuneti medicului dumneavoastra ca efectuati tratament cu ZENTEL.

Nu mai luati ZENTEL si adresati-va imediat unui medic sau mergeti la camera de garda a celui mai apropiat spital daca zentel limbrici aparitia oricareia dintre urmatoarele manifestari: - umflarea membrelor, fetei, buzelor sau faringelui - aparitia respiratiei superficiale sau respiratiei dificile - aparitia eruptiilor zentel limbrici.

Aceasta poate fi o reactie adversa severa care se poate extinde pe tot corpul dumneavoastra si puteti observa formarea unor vezicule la nivelul pielii, gurii si ochilor.

Acestea pot fi semne ale unei reactii adverse cutanate sau alergice severe. Daca observati aparitia acestor zentel limbrici trebuie sa va adresati medicului dumneavoastra. Daca vreuna dintre reactiile adverse devine grava sau daca observati orice reactie adversa nementionata in acest prospect, va rugam sa zentel limbrici medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Enterobius worms found on colonoscopy

Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective. A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original.